Yolanda Heijdel (G4)


InstructeurYolanda Heijdel

Voordat Yolanda Heijdel Krav Maga ging beoefenen, had ze ruim 15 jaar ervaring met thaiboksen en gaf zij les aan gemengde groepen, kinderen en vrouwen. Naast het geven van trainingen, werkt zij nu 25 jaar in de gezondheidszorg, waarvan de laatste 12 jaar als sociaal psychiatrisch verpleegkundige in de psychiatrie. Vanwege haar affiniteit en werk met kwetsbare groepen is zij afgelopen jaar deel gaan nemen aan de werkgroep sectie ?Sporten voor mensen met een beperking? in Delft. Vanuit haar interesse in Chinese geneeskunde is zij in 2007 begonnen aan een driejarige opleiding tot shiatsutherapeut en heeft haar diploma hiervoor gehaald in 2010. In 2012 heeft zij een 1-jarige opleiding tot Qigong leraar gevolgd.

Voor het diploma Krav Maga instructor van de IKMF heeft zij een 24-daagse Civil Instructor Course gevolgd in 2006. Een zeer uitgebreide instructeuropleiding waarbij zowel de Krav Maga technieken getraind worden als ook didactische vaardigheden. Tijdens de opleiding is ze getraind door o.a. Avi Moyal (de huidige Director van de IKMF, met Master Level 2). Zijn aandeel in de CIC is didactiek, en het stap voor stap aanleren en drillen van alle vereiste technieken. De laatste 6 dagen werd zij getraind door Tamir Gilad (Expert Level 5).

In 2007 volgde zij de Law Enforcement opleiding van de IKMF in Hongarije en werd zij opgeleid tot assistent trainer. In 2008 vervolgde zij deze training en behaalde zij het diploma Law Inforcement Instructor. In 2009 volgde zij de opleiding tot Kids instructor.

Vanaf 2016 is Yolanda actief als coordinator van de "Stay Away" vrouwen divisie van de IKMF-NL en heeft zij zich volledig gericht op haar taak om deze divisie verder te ontwikkelen.

Stay Away Seminars
Yolanda is momenteel nog druk met haar nieuwe website, maar geeft wel actief Stay Away cursussen. Heb je interesse en woon/werk je in omgeving Den Haag, Rotterdam, Delft en/of Baarle Nassau, kan je mailen naar y.heijdel@gmail.com voor informatie en/of meteen aanmelden.
 

· Den Haag
In Den Haag start in november een 4 wekelijkse cursus op de dinsdagavond van 19.30 tot 21 uur
Data: 7-14-21-28 november, Marterrade 312 Escamp
Kosten cursus 50 euro

· Delft
Thematraining woensdag 15 november van 19 tot 20.30 verzamelen viaduct station Zuid
Thema: Grenzen en Stay Away, verdediging tegen vastpakken en slaan

Thematraining woensdag 6 december van 19 tot 20.30 verzamelen viaduct station Zuid
Thema: seksuele intimidatie en geweld, verdediging tegen meetrekken en duwen

Meer info of opgeven:
info@infinity-defense.nl


 

Krav Maga CV:

  • Civil Instructor Graduate 4
  • Law Inforcement Instructor
  • Kids Krav Maga Instructor
  • stay away women instructor
  • 2015- coordinator women division Netherlands.