Krav Maga Vlaardingen

Met Krav Maga en Kettlebell trainingen zorgen we ervoor dat jij sterk in je schoenen staat! 

 

Activiteiten

 

Krav Maga

Krav Maga is een zelfverdedigingsmethode die eenvoudig is aan te leren voor iedereen: mannen, vrouwen, jong en oud. Krav Maga wordt elke dag in de praktijk gebruikt en werkt écht. Het grote voordeel van Krav Maga is dat we je naast fysieke zelfverdediging ook mentaal en verbaal sterker maken, zodat je in een stressvolle situatie nog steeds kunt blijven handelen. Trainingscentrum Helena biedt Krav Maga voor volwassenen (18+) en voor kinderen (5-10) en tieners (11-16).


TrojanWorkout
Naast Krav Maga vinden wij een goede conditie en een gezond lichaam ook belangrijk. Onze Trojan Workout is een uniek trainingsprincipe dat gebruik maakt van de 'kettlebell', een gewicht dat de vorm heeft van een zwarte kanonskogel. Door unieke bewegingen traint dit gewicht alle spiergroepen in je lichaam tegelijk zodat je op korte termijn spectaculaire resultaten boekt.

 

De hoogste kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden al onze activiteiten altijd uitgevoerd onder begeleiding van internationaal gecertificeerde instructeurs. Om deze kwaliteit te blijven waarborgen laten we ons voortdurend bijscholen op de allerhoogste niveaus. We vliegen hiervoor de hele wereld rond om bijscholing van de allerbesten te ontvangen, zodat we onze kennis aan jou kunnen doorgeven.

 
Instructeur

Jan Hofman (G3)

Krav Maga Instructeur IKMF Nederland
Lees meer
Instructeur

Mark Schepen (G1)


Lees meer
Instructeur

Arthur de Regt (G3)


Lees meer