Joost van Lieshout (G5)


InstructeurJoost van Lieshout

Al vroeg in z'n leven kwam Joost erachter dat sport erg leuk is en dat hij ook motorisch handig was. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een opleiding tot 1e graads docent Lichamelijke Opoeding. Joost heeft deze opleiding doorlopen aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Tilburg.

En wat doe je dan in je vrije tijd? Precies! Nog meer sporten! In die periode heeft Joost uitgebreid kennis gemaakt met allerlei vechtsporten, zoals Taekwondo, (Kyukushin- en Oyama) Karate, Judo, Jiu Jitsu en Boksen). Na de opleiding is hij fysiek/mentaal docent geweest bij justitie en wel het Politie Instituut Openbare Orde en Veiligheid (PIOV). Joost heeft daar trainingen gegeven aan de basisopleiding en vervolgopleidingen van de Mobiele Eenheid en de Spoorwegpolitie.

Na een overstap naar de ICT bleef sporten nadrukkelijk aanwezig. In deze fase kwam ook het Muay Thai Kickboksen en het worstelen op z'n pad. Allemaal heel leuk maar er miste iets?.

Alles viel op z'n plek, toen Joost kennis maakte met Krav Maga! Dit was het: Realiteit, fysieke en mentale training, drills, etc. Joost kwam terecht bij Taus Gym en sinds het begin fanatiek! Dit werd ook opgemerkt door hoofdtrainer Riaz (Taus) en die stelde voor om de CIC te gaan doen en toe te treden tot het instructeursteam van de IKMF en specifieker van Taus Gym! Een hele eer! Een fantastische CIC (2015) later was het dan zover en heeft Joost zijn G1 level behaald en was hij formeel geslaagd als Krav Maga instructeur!
 

Contactgegevens
Tel: 013 - 82 28 824
E-mail adres: info@tausgym.nl
Website: www.tausgym.nl

Locatie TILBURG
Hoofdlocatie Taus Gym
Professor Romeinstraat 11a
5013 BX Tilburg

Locatie BREDA
Sportzaal Jan (Gemeente Breda)
Jan Nieuwenhuyzenstraat 9
4818 RH Breda

Facebook
Instagram