Simone Visser (G4)


InstructeurSimone Visser

Even voorstellen: Simone Visser

In eerste instantie dacht ik dat Krav Maga niets voor mij zou zijn. Ik dacht dat het alleen voor "stoere mannen" was en als toen eigenwijze 16-jarige liet ik mij natuurlijk niet zo makkelijk ompraten. Echter na het zelf ervaren te hebben bij Defense and Fighting Tactics Zoetermeer (DFTZ) was ik om. Ik had zoveel geleerd in zo`n korte tijd! Daarnaast hangt er een fijne sfeer, waarbij iedereen welkom is. Sinds 2015 train ik bij beide locaties van DFTZ in Zoetermeer en Den Haag.

Na een tijdje zelf te hebben getraind, werd ik gevraagd om bij de kids en junior lessen te ondersteunen. Vanaf dat moment was ik overtuigd dat ik hier meer mee wilde doen, want wat vind ik het ontzettend gaaf om andere te helpen en te zien groeien; niet alleen in hun Krav Maga skills, maar juist ook in hun zelfvertrouwen en weerbaarheid!

Er was dan ook geen moment twijfel toen ik in 2019 werd gevraagd of ik instructeur wilde worden. De Civilvian Instructor Course (CIC) heb ik begin 2020 afgerond, waarna ik mij met veel plezier bij het instructeursteam van DFTZ heb gevoegd.