Vertrouwenspersonen

Binnen IKMF Nederland zijn twee vertrouwenspersonen werkzaam. Hieronder stellen zij zich voor:

 

Arthur Bak

Hallo,

Mijn naam is Arthur Bak en ik ben sinds 2012 de eigenaar van Protect Invest Den Bosch. Sinds 2019 heb ik het level van expert 2, daarnaast ben ik Kids & Stay Away instructeur. 

Naast mijn Krav Maga carrière ben ik sinds 1996 werkzaam voor de Koninklijke Marechaussee. Na werkzaam te zijn geweest in diverse gebieden van ordehandhaving ben ik sinds 2006 werkzaam als zedenrechercheur, verhoor specialist en leidinggevende bij Team Zeden van de Marechaussee. 

Sinds 2015 ben ik ook werkzaam als personal coach bij het Expertise Centrum Leiderschap & Coaching van het ministerie van defensie. Ik heb gedurende die tijd meerdere opleidingen gevolgd op het gebied van communicatie, coaching & mediation. 

Volgens mij heeft elk mens het recht zichzelf te kunnen zijn en met respect behandeld te worden. De IKMF heeft hierin een belangrijke voorbeeldfunctie en ik wil een bijdrage leveren om iedereen die bij de IKMF betrokken is het gevoel te geven dat zij er toe doen. 

Door mijn specifieke achtergrond ben ik ervaren in het voeren van gesprekken over gevoelige en emotioneel beladen onderwerpen, hierbij ben ik goed in staat om gebeurtenissen vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

Heb jij een vervelende ervaring opgedaan of wil jij in gesprek over iets wat er is gebeurd? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. 

Vriendelijke groeten,

Arthur Bak

Email Arthur


 

Sarah Knobbe

Hi, 

Ik ben Sarah Knobbe. Naast mijn werkzaamheden als IKMF krav maga instructeur (Krav Maga Saenstreek, red.), waarbij ik vooral mijn passie heb gevonden in trainingen geven aan vrouwen (IKMF Stay Away programma), mijn werk als manager in de kinderopvang en als zelfstandige in de fotografie branche ben ik een LVV gecertificeerd en in het basisregister geregistreerd vertrouwenspersoon. 

Met regelmaat volg ik diverse trainingen om mijn kennis en vaardigheden te vergroten en up to date te blijven over regel- en wetgeving en andere ontwikkelingen. Ik ben onder andere bevoegd (NIKTA-certificatie) om trainingen verbale agressie preventie en agressie hantering te geven en heb ruime ervaring om in conflictueuze situaties de juiste begeleiding te bieden. Mijn achtergrond is in de pedagogiek en ook deze kennis helpt mij in bovengenoemden werkzaamheden.

Zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid kenmerken mijn werk als vertrouwenspersoon. Instructeurs, studenten en ook ouders/verzorgers van kinderen die de Kids- of Junior trainingen volgen en graag iets in vertrouwen willen bespreken, grensoverschrijdend gedrag ervaren, en /of casussen met betrekking tot integriteit bemerken kunnen mij vrijblijvend voor begeleiding en advies benaderen. 

Je houdt hierbij zelf de regie. De oplossing is volledig afhankelijk van wat jij wil, tenzij het gaat om strafbare feiten. Alle informatie die je met mij deelt is immers vertrouwelijk, tenzij er wettelijke verplichtingen zijn die de geheimhoudingsplicht doorbreken. 

Voel je, wanneer je ergens mee rondloopt dat van toepassing is op de IKMF, altijd vrij om mij te benaderen.

Email Sarah