Tryforce Bodegraven

TryForce is opgericht door drie ervaren Krav Maga instructeurs. We vinden dat kracht in veel situaties een goede oplossing biedt. Dit stralen we uit in alle aspecten van onze training. Wij geloven in de kracht van groepslessen waarin iedereen gelijk is, maar met alle aandacht voor het potentieel van het individu. 

Ons aanbod bestaat bestaat uit Kids & Junior Krav Maga uit Krav Maga en TryFit, Krav Maga is een zeer effectief zelfverdedigingsysteem! De Krav Maga les duurt 60 minuten. TryForce is gebaseerd op drie doelen. Onze drie doelen zijn het volgende:  

Strong 
Ons doel is mensen krachtiger maken, zowel op fysiek als mentaal vlak. Door beide te trainen, straal je kracht uit. 

Safe 
Door training willen we mensen veiliger en assertiever maken in elk aspect van hun leven: privé, werk, maar ook op straat. We leren je bij voorkeur een gevecht te vermijden, maar uiteraard ook voor jezelf op te komen als dat nodig is.

Skilled
Wij willen mensen vaardiger maken. Vaardiger word je door veel te trainen en jezelf te blijven ontwikkelen. Belangrijk is dat de vaardigheden niet alleen bruikbaar zijn in de training, maar juist ook in de praktijk. 

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom voor een proefles op één van onze locaties, of kijk op onze site voor meer informatie!

Facebook: https://www.facebook.com/TryForceNL/


Ga naar de website


Instructeur

Elkan van Dijk (E3)

Elkan van Dijk is een veelzijdige instructeur. Hij begon met Krav Maga in 2008 en is sinds 2011 IKMF-instructeur.
Lees meer
Instructeur

Bart Runia (E2)

Krav Maga Instructeur IKMF Nederland
Lees meer
Instructeur

Ronald Post (E2)


Lees meer

Cedric Debernardi (G1)


Lees meer
Instructeur

Elisa van Pel (G1)


Lees meer

Hannah Oudenaarden (G2)


Lees meer