Arthur Bak (EXPERT 2)


InstructeurArthur Bak

Naam : Arthur Bak

School : Protect Invest Den Bosch

Instructeur sinds : 2011

Adres : Marathonloop 7

Plaats : Den Bosch

Telefoon : +31 (0) 6 29 35 44 34

Website : www.protectinvest.nl

E-Mail : denbosch@protectinvest.nl

Arthur werkt sinds 1996 bij de defensie, gedurende zijn carrière bij defensie heeft hij in diverse gebieden van ordehandhaving en veiligheid gewerkt.Arthur is in 2008 begonnen met Krav Maga omdat hij op zoek was naar een goede aanvulling op zijn training binnen defensie. Arthur is momenteel werkzaam als zedenrechercheur bij de Koninklijke Marechaussee. Tijdens zijn werk bij defensie komt hij veel in contact met mensen die in aanraking zijn gekomen met (seksueel) geweld. Hij wil als Krav Maga instructeur een bijdrage leveren aan de weerbaarheid van mensen, zodat ze beter voor zichzelf en anderen kunnen opkomen in moeilijke situaties.

In 2009 is Arthur Krav Maga gaan trainen onder Mario Schouten bij Protect Invest. In 2011 heeft hij zijn eerste instructeursopleiding gevolgd en in 2012 is hij de Krav Maga school Protect Invest Den Bosch begonnen. Deze school maakt deel uit van Protect Invest™.

Omdat wij ons continu verder willen ontwikkelen is Protect Invest in 2013 overgestapt naar de IKMF. In 2013 heeft Arthur met goed resultaat deelgenomen de Civilian Instructor Course van de IKMF.

PROTECT INVEST DEN BOSCH biedt iedereen de mogelijkheid om geheel gratis en vrijblijvend een proefles Krav Maga te volgen. Kijken is ook mogelijk maar meedoen is natuurlijk veel leuker!

Lijkt het je wat om gebruik te maken van ons aanbod, neem dan via e-mail of telefoon contact op om een afspraak te maken voor een gratis proefles. Tijdens deze gratis proefles krijg je een goed beeld van de school zelf, maar ook de inhoud van de les en de docent die de betreffende les geeft. Zo kun je kijken of Krav Maga iets voor jou is.

Opleidingen en seminars:

  • November 2012 instructor update o.l.v. Avi Moyal
  • Civilian Instructor Course 2013
  • Juni 2013 instructor update o.l.v. Israël Tamir
  • Juni 2013 self defense in public transport seminar o.l.v. Israël Tamir
  • Juni 2013 control & restrain seminar o.l.v. Israël Tamir
  • September 2013 protecting 3rd party seminar o.l.v. Israël Tamir
  • September 2013 barfight seminar o.l.v. Israël Tamir
  • November 2013 instructor update o.l.v. Avi Moyal
  • oktober 2015 stay away women instructor