Chantal Rodenburg (G2)


InstructeurChantal Rodenburg

Even voorstellen: Chantal Rodenburg, getrouwd en twee kinderen.

Ik was al een tijd op zoek naar een leuke sportieve activiteit, toen ik per toeval iemand over krav maga sprak. Na wat speurwerk raakte ik steeds meer geïnteresseerd. Het idee dat je iemand binnen een paar seconden kan uitschakelen, intrigeerde mij. Met mijn postuur is een sport waarbij ik het moet hebben van grootte en kracht niet voor mij weggelegd en dat vind ik het mooie van Krav Maga. Het werkt voor iedereen. Er is geen competitie met anderen, met winnaars of verliezers. Het gaat om je persoonlijke groei, dat je de technieken leert beheersen en steeds een beetje beter wordt. dan dat je was. En dat doe je puur voor jezelf.

In 2018 heb ik de moed verzameld voor mijn eerste Krav Maga les en ik ben er sindsdien niet meer mee opgehouden. Het werd een hobby, en een passie.
Omdat ik zelf ervaarde dat krav maga me zoveel bracht, je traint zowel fysieke als mentale weerbaarheid, kreeg ik de behoefte om dit ook aan anderen te leren.
In mijn werk spreek ik veel jeugd die het niet altijd even makkelijk heeft, en realiseer ik me telkens dat krav maga ze zoveel verder zou kunnen brengen.
Na het behalen van de CIC wil ik zodra het kan de KIC gaan doen, zodat ik les kan gaan geven aan kinderen en jeugd. Ook zou ik in de toekomst de WIC willen gaan doen.

Ik hoop door voor de groep te gaan staan, en te laten zien dat de technieken werken voor iedereen, vele anderen te inspireren en te laten groeien in hun weerbaarheid.