Johnno Kaligis (G5)


InstructeurJohnno Kaligis

Mijn naam is Johnno Kaligis. Oprichter en mede-eigenaar van Tactical Dynamics Nederland. De vestiging in Soest is mijn trainingslocatie. Ik woon samen met mijn vriendin in Soest en we hebben drie kinderen. Naast Tactical Dynamics heb ik een eigen bedrijf in business consultancy voor financial markets. Echter, Krav Maga is mijn passie en het wordt ook de jouwe!

In 2010 ben ik begonnen met Krav Maga bij Rick Lablans. Ik heb een achtergrond in Judo en Pencak Silat, maar Krav Maga heeft mijn hart gestolen. De simpliciteit en de effectiviteit van Krav Maga is ongeėvenaard, bovendien is het makkelijk te leren. In 2016 heb ik mijn Krav Maga Civilian Instructor Course certification behaald op level G2, gevolgd door de Krav Maga Kids Instructor Course certification. In september 2017 heb ik de Krav Maga Law Enforcement instructor Course met goed gevolg afgerond.

Ik vind het belangrijk om naast volwassenen ook de kinderen te trainen. Kinderen worden tegenwoordig op een veel volwassener manier aangevallen, en daar hoort een gepaste verdediging bij. Wanneer kinderen met meer zelfvertrouwen opgroeien en met een hoge eigenwaarde, zullen ze gezonder en beter door het leven gaan.

Krav Maga is voor iedereen. Iedereen kan het leren en als je nog geen conditie hebt, dan krijg je het wel. Naast het feit dat we je trainen om fysiek weerbaarder en fitter te worden, zal je ook mentaal je grenzen gaan verleggen.

Mijn doel is om iedereen die bij ons lid is naar het hoogst haalbare niveau te krijgen!

Tactical Dynamics Soest is IKMF gecertificeerd met de volgende instructorspecialisaties:

- Civilian Krav Maga

- Women, Stay Away programma

- Kids Krav Maga

- Law Enforcement

- VIP PROTECTION

- MILITARY KRAV MAGA