Louise Pross (G3)


InstructeurLouise Pross

Even voorstellen: Louise Pross

Ik ben al vanaf een jonge leeftijd geïnteresseerd in martial arts. In de jaren die ik met mijn familie in Azië heb gewoond, heb ik kennis gemaakt met taekwondo. Door ervaringen die ik op heb gedaan in binnen- en buitenland, ben ik me steeds meer gaan interesseren in persoonlijke veiligheid. Om deze reden ben ik dan ook op zoek gegaan naar een zelfverdedigingssysteem dat realistisch, snel te leren en ook als vrouw goed te beoefenen is. Zo ben ik terecht gekomen bij Krav Maga. Voor mij is Krav Maga het ultieme zelfverdedigingssysteem door de manier waarop het naadloos aansluit op instinctieve reacties. Iedereen is in staat om Krav Maga te leren en hier wil ik graag bij helpen. Mijn doel is om in een veilige en vertrouwde omgeving iedereen de kans te geven om zelfverdediging te leren en daarmee ook de eigen grenzen te verleggen.

Als docent in het HBO ben ik er dagelijks mee bezig om mensen te helpen zichzelf te ontwikkelen en goals te bereiken en om die reden ben ik ontzettend enthousiast dat ik dit nu ook kan doen als Krav Maga instructeur. In 2020 heb ik na een paar fantastische weken mijn CIC diploma in ontvangst mogen nemen. En verder hoop naast mijn WIC die ik in 2019 heb afgerond in de toekomst ook nog deel te mogen nemen aan de KIC. In de tussentijd ga ik met veel passie en plezier lesgeven bij Taus Gym in Tilburg. Een plek die inmiddels aanvoelt als een tweede thuis en waar we samen met veel enthousiaste leden werken aan mentale en fysieke weerbaarheid.

Contactgegevens:
Tel: 013 - 82 28 824
E-mail: info@tausgym.nl
Website: www.tausgym.nl

Locatie TILBURG
Hoofdlocatie Taus Gym
Professor Romeinstraat 11a
5013 BX TILBURG

Locatie BREDA
Sportzaal Jan (Gemeente Breda)
Jan Nieuwenhuyzenstraat 9
4818 RH BREDA

Iemand helpen om goals te bereiken of zelfs daaraan voorbij te gaan en grenzen te verleggen, dat is het beste en leukste werk wat ik me kan voorstellen. Om die reden heb ik er ook voor gekozen om docent te worden en werk ik nu bij de Fontys Economische Hogeschool.

Mijn naam is dus Louise Pross en ik ben docent Engels, interculturele communicatie en geef les in het vak Video. Daarnaast werk ik ook met veel plezier als studieloopbaanbegeleider en onderwijsontwikkelaar. Momenteel ben ik ook met mijn tweede master (Creative and Media Education) bezig om me nog verder te verdiepen in pedagogiek.

Om zowel fysiek als mentaal sterker te worden, ben ik vier jaar geleden begonnen met sporten bij Taus Gym. Hier maakte ik voor het eerst kennis met Krav Maga en dit werd voor mij al snel meer dan een zelfverdedigingssysteem, Het werd een echte passie!

Door ervaringen die ik op heb gedaan in het buitenland, ben ik me steeds meer gaan interesseren in persoonlijke veiligheid. Om deze reden ben ik dan ook op zoek gegaan naar een zelfverdedigingssysteem dat realistisch, snel te leren en ook als vrouw goed te beoefenen is. Zo ben ik terecht gekomen bij Krav Maga. Voor mij is Krav Maga het ultieme zelfverdedigingssysteem door de manier waarop het naadloos aansluit op instinctieve reacties. Iedereen is in staat om Krav Maga te leren en hier wil ik graag bij helpen. Mijn doel is om in een veilige en vertrouwde omgeving iedereen de kans te geven om zelfverdediging te leren en daarmee ook de eigen grenzen te verleggen. Ik geloof dat het ontwikkelings- en leerproces voor iedereen anders is en daarom staat persoonlijke aandacht bij mij altijd voorop.