Max Zinnemers (G1)


InstructeurMax Zinnemers

Mijn naam is Max Zinnemers, woonachtig in Amersfoort en instructeur bij Tactical Dynamics Nederland in Amersfoort, Soest en Hilversum. Al op jonge leeftijd beoefende ik Judo, Boksen en Muay Thai en kwam ik er in de loop der jaren achter dat de mens niet van nature zo verdraagzaam is. Het blijft voor mij bijzonder om te constateren dat in een maatschappij waarin alles gedaan wordt om burgers
zo goed mogelijk te beschermen het blijkbaar steeds normaler wordt gevonden om in toenemende mate gebruik te maken van agressie en/of geweld.

Al meer dan 30 jaar reis ik beroepsmatig over de hele wereld waarbij ik soms in confronterende en intimiderende situaties ben beland. Krav Maga stelt mij in staat om fit te blijven en instinctief te reageren wanneer de-escaleren of vermijden van geweld helaas niet meer van toepassing zijn. Iedereen, ongeacht kleur, afkomst, geaardheid of leeftijd heeft recht op veiligheid en zekerheid. Als ik hieraan alsmede aan jullie fysieke gesteldheid, middels onze trainingen bij Tactical Dynamics, een hele kleine bijdrage kan leveren ben ik al tevreden.


Als instructeur bij Tactical Dynamics en het IKMF (International Krav Maga Federation) heb ik naast de zware en intensieve opleiding tot Civil Instructor (23 dagen) de afgelopen jaren vele specialistische IKMF seminars gevolgd.