Joey Wijnolst (G1)


InstructeurJoey Wijnolst

Joey is geboren op 23 juli 1987 en is het grootste deel van zijn leven al bezig met fanatiek sporten op recreatief niveau. Buiten 25 jaar amateur-voetbal heeft hij ruim 20 jaar vechtsportervaring in verschillende disciplines zoals Kyokushin karate, (kick)boksen en judo waarin hij de bruine band behaalde. De benodigde tijd om bekwaam te worden in deze vechtsporten bleek echter erg lang en het praktisch nut minimaal.

In 2017 kwam Joey in aanraking met Krav Maga en sindsdien traint hij bij Kamato Gym te Barendrecht. In 2019 is Joey door hoofdinstructeur Tom Gevers gevraagd instructeur te worden. Na 180 uur keihard trainen en studeren o.l.v. Israëlische Krav Maga Experts Tamir Gilad, Israel Tamir en Orel Malka heeft Joey in januari 2020 de IKMF Civilian Instructor Course succesvol afgerond. Sindsdien verzorgd hij zelfstandig lessen bij Kamato Gym.

"Het mooie van Krav Maga is dat iedereen in een relatief korte tijd veel resultaat kan behalen op zowel fysiek als mentaal vlak. Het geeft enorm veel voldoening mensen te zien groeien d.m.v het uitvoeren van mijn passie."