Lieve Kole (G2)


InstructeurLieve Kole

Even voorstellen: Lieve Kole, geboren in 2003 en afkomstig uit Amersfoort.

Op 8-jarige leeftijd ben ik bij de kids lessen begonnen, doorgestroomd naar de junioren en uiteindelijk bij de volwassenen beland. Inmiddels ruim 10 jaar later kan ik zeggen dat Krav Maga zich voor mij van een hobby naar een echte passie heeft ontwikkeld. De mentale groei en zekerheid die Krav Maga mij heeft geboden, vind ik ontzettend waardevol. Ik gun jong en oud het gevoel van veiligheid dat ik ervaar op straat en als IKMF-instructeur wil ik dat aan zo veel mogelijk mensen overdragen.

Op een bepaald moment trok het me aan om te assisteren bij de kids lessen. Vanuit hier heb ik later de mogelijkheid aangeboden gekregen van mijn instructeurs Johnno en Chris om de CIC te gaan volgen, als toekomstig instructeur voor de club waar ik sinds mijn overstap naar de volwassenen ben gaan trainen: Tactical Dynamics in Amersfoort, Soest en Hilversum.

Na 23 dagen de CIC onder leiding van Tamir Gilad, Israel Cohen en Israel Tamir te hebben gevolgd, heb ik deze in september 2021 succesvol afgerond. Ik heb nog de ambitie om in ieder geval de KIC en WIC te volgen in de toekomst.