Self Defense Academy Meppel

Activiteiten

Gespecialiseerd in het Israëlische (zelf-)verdedigingsysteem op het gebied van Krav Maga voor kinderen en jongeren, volwassenen, politie en justitie, combat & fighter. Wij houden ons bezig met het bevorderen van fysieke vaardigheden, veiligheid en welzijn door het professioneel aanbieden van Krav Maga (outdoor) trainingen-, clinics-, zelfverdediging, workshops.

Missie

Self Defense Academy® wil een betrouwbare leeromgeving bieden en een goede persoonlijke begeleiding, zodat iedereen kan investeren in zijn of haar fysieke vaardigheid, veiligheid en die van derden. Daarnaast vindt Self Defense Academy® het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van de regio, de veiligheid en het omgevingsbewustzijn van de mensen die er wonen en werken.

Doelgroep

Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan wekelijks reguliere trainingen Krav Maga volgen. De doelgroep waar Self Defense Academy® zich verder op richt en mee samenwerkt zijn bedrijven, scholen, gemeenten, hulp- en veiligheidsdiensten en overheidsinstanties. “So that one may walk in peace”


Ga naar de website


Instructeur

Robert Stoter (E1)

Krav Maga Instructeur IKMF Nederland
Lees meer

Mark de Vink (G1)

Civillian instructor IKMF Nederland
Lees meer

Eldar Movsum-Zade (G2)


Lees meer