Mark de Vink (G2)


InstructeurMark de Vink

Mijn naam is Mark de Vink, geboren in 1975 te Meppel en opgegroeid in het Drentse Havelte. Hier heb ik ruim 17 jaar met heel veel plezier Rugby gespeeld bij Rugbyclub The Big Stones waaronder 3 jaar als captain. Na mijn verhuizing in combinatie met mijn werkzaamheden ben ik destijds gestopt met deze prachtige sport.

Na een poosje CrossFitt te hebben gedaan kwam ik via internet de website van Self Defense Academy tegen. Ik had (zoals velen) nog nooit van Krav Maga gehoord maar besloot een proefles te volgen. Na mijn eerste training verzorgd door eigenaar Robert Stoter was ik om. De effectiviteit en de variatie in technieken in combinatie met een goede work-out sprak mij enorm aan. Vanaf dat moment ben ik 2 á 3 x per week gaan trainen zonder een enkel moment van tegenzin.

Na 4 jaar besloot ik in overleg met Robert om de Civilian Instructor Course te volgen. Mijn wens om trainingen te verzorgen in combinatie met de uitbreiding van de locatie`s van Self Defense Academy vulde elkaar goed aan. In 2022 heb ik de Women Instructor Course succesvol afgerond en mag ik nu ook het Stay Away programma verzorgen.

De opleiding was een intensieve maar fantastische ervaring. Onder leiding van Tamir Gilad, Israel Tamir en Orel Malka heb ik zeer veel geleerd over het lesgeven en technieken. Voor hun kennis, enthousiasme en ervaring ben ik zeer dankbaar! Mijn streven is dan ook dit door te geven aan huidige en toekomstige studenten.