Geneviéve Bak (G5)


InstructeurGeneviéve Bak

Mijn naam is Genevieve Bak. Ik ben sinds het jaar 2000 werkzaam 'in blauw' bij de Nationale Politie. Ik was altijd al op zoek naar een aanvulling voor mijn Integrale Beroepsvaardigheidstraining. Tevens hecht ik waarde aan het mentale aspect, de weerbaarheid en veerkracht van mensen versterken en vergroten.

Vanaf het moment dat ik een training bijwoonde van mijn broer Arthur, waarin ze grondtechnieken deden, ben ik geïnteresseerd geraakt. Ik vond het Krav Maga systeem direct eenvoudig maar zeer doeltreffend. Het opende mijn idee 'dat je altijd nog iets kan doen' en 'opgeven is geen optie'.

Ik train sinds 2012 zelf bij Protect Invest in Den Bosch. Ik train frequent, blijf enthousiast en leergierig. Ook heb ik in 2017 het Graduate Crash Camp in Israel gevolgd. Ik ging mijn lead-instructeur ondersteunen en bemerkte dat ik daar veel energie van kreeg.

In April 2018 heb ik met goed gevolg de Civilian Instructor Course afgerond en ik geef nu les op de locatie Protect Invest Den Bosch. Het mooiste vind ik het als ik een bijdrage kan leveren aan het groeiproces van anderen, zodat zij meer in hun eigen kracht komen te staan.

"Being both soft and strong, is a combination very few have mastered"