Tactical Defense Dronten


Angst, gebrek aan zelfvertrouwen, onveiligheidsgevoelens enz, allemaal gevoelens die overwonnen kunnen worden zodat ze niet verder je leven beinvloeden.

Negeer deze negatieve gevoelens niet maar ga de uitdaging aan om er mee af te rekenen en geef jezelf de ruimte en kans om weer in balans te komen.

Krav Maga is het meest realistische en efficiënte zelfverdedegingssysteem dat kan helpen jouw zelfvertrouwen op te bouwen, jouw bewustzijn te verbeteren en jouw mindset te veranderen zodat je metalle situaties om kan leren gaan.

Door Krav Maga kan je leren hoe onverwacht – verwacht wordt en dat onmogelijk – mogelijk wordt.

Je kan niet altijd voorspellen wat en of iets in je leven gaat gebeuren - maar je kan jezelf wel voorbereiden en daardoor leren hoe je uit bepaalde situaties kan komen als deze zich voordoen.

Krav Maga gaat niet om fitness, body-building of afslanken. Krav Maga gaat over veiligheid – die van jou, je naasten en anderen.

Kom en ervaar het zelf.

Krav Maga Training Center TACTICAL-DEFENSE start in april 2013 met Krav Maga in Almere en is onderdeel van 's werelds grootste Krav Maga organisatie International Krav Maga Federation (IKMF) met haar hoofdkwartier gevestigd in Israel. Dit unieke van oorsprong militaire systeem geeft u in relatief korte tijd zelfverdediging, security awareness, doorzettingsvermogen, zelfdicipline, zelfvertrouwen en veel meer.

Ga naar de website
Sportschool