Graham Thomas (G5)


InstructeurGraham Thomas

Graham Allan Thomas, onze instructeur van Krav Maga IJmuiden is professioneel opgeleid en investeert voortdurend in zijn eigen ontwikkeling. Minstens eenmaal per jaar doet hij een opfriscursus om zijn instructeursdiploma te behouden. Dit om kwaliteitstrainingen te kunnen geven, nieuwe technieken bij te leren en zo de leerlingen waar voor hun geld te geven. Krav Maga IJmuiden geeft les in gecombineerde groepen. Beginners en gevorderden (mannen en vrouwen) trainen dus gezamenlijk. Krav Maga IJmuiden is erop gericht om je technieken aan te leren waar je voor de rest van je leven wat aan hebt. Met deze technieken kan je zelfs je leven of dat van anderen mee redden. Als praten niet meer werkt en als je gedwongen wordt om te vechten, zijn er geen regels, geen grenzen. geen aarzeling.

Krav Maga IJmuiden traint je om een aanval op straat te overleven. In het Krav Maga worden vaak aanvallen toegepast op een aanvallers kruis, zijn ogen of zijn keel. Ook bijten wordt gebruikt evenals alledaagse goederen die iemand bij zich draagt zoals sleutels, aansteker, pen enz.

Ben je geïnteresseerd geraakt door bovenstaande dan kan je naar een training komen kijken of een gratis proefles volgen.

Meer informatie kan je vinden op: www.kravmagaijmuiden.nl