INSCHRIJVEN

Als je Krav Maga beoefent bij een club, sportschool of vereniging die bij de International Krav Maga Federation Nederland (IKMF) is aangesloten, dien je bij aanvang tevens lid te worden van IKMF Nederland. Vul hieronder jouw gegevens in om je in te schrijven bij IKMF.  Controleer voor het versturen van de gegevens goed of je al je gegevens correct hebt ingevuld, want de welkomstmail met meer informatie wordt slechts 1x verstuurd. 

Overzicht bondslidmaatschap IKMF Nederland

De jaarlijkse bondscontributie bedraagt  €27,50 per kalenderjaar voor volwassenen van 16 jaar en ouder.
De jaarlijkse bondscontributie bedraagt €10,00 euro per kalenderjaar voor kids & junioren tot 16 jaar. Zij dienen zich m.i.v. 2023 ook bij de bond in te schrijven. Meerdere kinderen uit hetzelfde gezin? Dan betaalt elk volgend jeugdlid maar €5,00 per jaar. 

Als lid van de IKMF kun je:

 • Gratis gebruik maken van mijnIKMF op je computer, tablet of mobiele telefoon
 • Deelnemen aan lokale en centrale examens
 • Tegen gereduceerd tarief deelnemen aan seminars georganiseerd door IKMF.
 • Gebruik maken van de faciliteiten en informatie van IKMF wereldwijd. LET OP: als je geen lid van de IKMF bent, kun je geen examens afleggen.

Algemene voorwaarden bondslidmaatschap IKMF Nederland:

 • Het bondslidmaatschap is verplicht voor iedereen die Krav Maga traint bij een IKMF aangesloten club (m.i.v. 01 januari 2023 ook kids en junioren)
 • Het bondslidmaatschap betreft een kalenderjaar en staat los van het lidmaatschap van de club, sportschool of vereniging waar je traint.
 • Wijzigingen in je persoonlijke gegevens, zoals adreswijziging of wijziging van bankrekeningnummer etc. dienen per e-mail te worden doorgegeven aan de IKMF Nederland, Mailadres: info@ikmf.nl
 • Het bondslidmaatschap is strikt persoonlijk
 • Beëindiging van het lidmaatschap dient door het individuele lid zelf voor 21 december van het lopende kalenderjaar via mijn.ikmf.nl te zijn geregeld en als dat niet lukt per e-mail te worden doorgegeven aan IKMF Nederland: info@ikmf.nl . Het lidmaatschap wordt dan beëindigd per 1 januari van het daaropvolgende kalenderjaar. Indien de beëindiging later wordt doorgegeven, zal automatisch een verlenging plaatsvinden en in rekening worden gebracht.
 • Restituties van de bondscontributie worden niet verleend.
 • Krav Maga train je op eigen risico. Kijk voor het algemene reglement op onze website 

Na het invullen van het formulier en hierna het direct voltooien van de betaling, ontvangt u een welkomstmail met o.a. meer informatie over het gebruik van mijnIKMF. Bewaar dat bericht s.v.p. in uw administratie, zodat u deze gegevens altijd bij de hand heeft.  

Heeft u na de betaling geen welkomstmail inbox ontvangen? Controleer dan meteen uw spam/reclame danwel uw ongewenste items mapje en zet de afzender meteen even in uw adresboek, zodat u onze mailings hierna altijd meteen inbox ontvangt.

Let op dat onvolledige en niet-correct ingevulde formulieren NIET verwerkt kunnen worden en controleer voor het versturen van het formulier of u alle gegevens correct heeft ingetypt. 

Persoonsgegevens


Velden met * zijn verplicht
Roepnaam*:
Achternaam*:
Bedrijfsnaam:
Geboortedatum*:
- -
Postcode*:
Huisnr*:
Adres*:
Plaats*:
Telefoonnummer*:
Email*:
Geslacht:
Beroep:

Trainingscentrum


Uw huidige trainingscentrum*:

Administratie


Lidmaatschap:

Betalend lid (€27,50 per kalenderjaar)

Start datum aanvang training*:
Overige informatie:

Betalingen


Jaarlijkse bondscontributie bedraagt €27,50 euro per kalenderjaar (voor volwassenen) en €10.00 voor kinderen jonger dan 16 jaar. Door het invullen van jouw bankgegevens en het eerste jaar te betalen ga je akkoord met de automatisch incassering van de contributie.

IBAN-rekeningnummer*:
Naam als op bankpas*:
(voorbeeld: A.A. van Dijk)
Banknaam*:
   Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van de IKMF Nederland.